Serveis


FRESAT I GRABAT SOBRE TOT TIPUS DE FUSTES, PLASTICS I ALUMINI

Disposem d’una fresadora de control numèric amb una àrea de treball de 1200×1300 mm i 150 mm d’alçada útil, la qual pot tallar un gruix màxim de 90 mm. Una màquina útil a l’hora de fer gravats sobre alumini i fusta, tallar lletres de mida considerable per cartells personalitzats, fer motllos amb PVC, etc.

TALL LÀSER DE PLÀSTICS

Al taller hi tenim també una talladora làser amb una àrea màxima de treball de 900×600 mm amb potència suficient per tallar fins a un gruix de 10 mm de fusta DM/contraxapat i fins a 20 mm de gruix amb metacrilat. Ideal per fer cartells lluminosos, trofeus en metacrilat, figures per Scrapbook, maquetes, etc.

IMPRESSIÓ DE PECES EN 3D

Amb el model d’impressora 3D GIBOX podem fer infinitats de peces. Des de 3DPRINTCAT us oferim el servei tant de prototipat i disseny de peces, com el de la impressió en 3D. Volem que qualsevol idea, projecte o disseny pugui crear-se físicament i amb plàstic de manera àgil i dinàmica.

Amb uns costos molt baixos i una gran proximitat amb el client creiem que 3DPRINTCAT és la millor manera de fer néixer les vostres idees i poder-les plasmar físicament.

MUNTATGE DE KITS I CREACIÓ DE PROJECTES

Acoblat de kits d’impressores i upgrades d’impressores obsoletes. Es modifiquen les impressones perquè recuperin el funcionament com si fossin noves.